Zelfs de weergoden zijn MidZomer Festival Goirle goed gezind

“De nieuwe koers die we met het MidZomer Festival in Goirle hebben ingezet rendeert”, zegt voorzitter Fons van Dijck. Gezien de uitstekende opkomst op vrijdag (Goirle Zingt), zaterdag (Tribute Night) en zondag ( Triple B) niets te veel gezegd. Het programma klonk als een klok en na zeven edities waren zelfs de weergoden op de hand van de organisatie.

Fikse investering

De organisatie koos voor een fikse investering. Met name de komst van de Londense Michael Jackson Tributeband was een gokje. “Een van de werkgroepleden had de band gezien en was enthousiast. Ik denk dat dat nu iedereen is die zaterdagavond op het Kloosterplein stond. Het was een waanzinnige performance.” Met vele reacties op Facebook en andere multimedia worden de woorden van Van Dijck kracht bij gezet. Die wil nog wel even een excuus maken naar de bezoekers op vrijdagavond.

Stroomproblemen op vrijdag

“Over het programma geen kritisch woord maar we kampten met stroomproblemen en dat had zijn weerslag op de barwerkzaamheden.” Voor degenen die nog willen nagloeien, bezoek zo af en toe onze website www.midzomerfestivalgoirle.nl om een foto-impressie van onze fotograaf Kees van Boxtel te bekijken. De organisatie  gaat de MidZomer Festival-editie 2017 positief kritisch tegen het licht houden, wat rekensommetjes maken en dan het vizier richten op 2018!

Foto’s: Kees van Boxtel