Zangeres Sanne Rambags wint Conservatorium Talent Award

Geboren en getogen Goirlese Sanne Rambags heeft in de Bossche Verkadefabriek de 6e editie van de Conservatorium Talent Award gewonnen. Met deze overwinning won de studente zang van het conservatorium Tilburg een geldprijs van van 5.000 euro. In de finale liet ze acht medefinalisten achter zich.

Foto’s: Wim Roelofs

Optreden tijdens Jazz in Duketown

Als extraatje mag ze op 5 juni tijdens Jazz in Duketown in de Willem Twee Concertzaal optreden en wordt ze verder ondersteund in haar persoonlijke en muzikale ontwikkeling.
Daarnaast heeft Late Summer Jazz Uden laten weten haar te willen boeken en wordt zij ook uitgenodigd als gaste bij een optreden van het Jazz Orchestra van het Concertgebouw. De Conservatorium Talent Award wordt hiermee een springplank voor de carrière van Sanne.

Volgens de vakjury is Sanne de terechte winnaar/winnares. “Sanne heeft een formidabele stembeheersing en ze varieert schijnbaar moeiteloos van ritmische spoken word naar ijle melodielijnen.”

De jury bestond uit Charlie Crooijmans (VPRO Vrije Geluiden), de bekende jazzmusicus Benjamin Herman, Frank van BSanne Rambags wint Conservatorium Talent Awarderkel (programmeur), Martin Fondse (componist) en Coen de Jonge (Jazzrecensent). De negen muzikanten werden tijdens hun 25 minuten durende optreden beoordeeld op speltechniek, improvisatie, overtuigingskracht, creativiteit en presentatie.

Eén gedachte over “Zangeres Sanne Rambags wint Conservatorium Talent Award

 • 1 juni 2017 om 17:03
  Permalink

  Misschien een artikel over schrijven voor in het Goirles Belang.
  Verzoek om met mij contact op te nemen:
  E: schrijver30@zonnet.nl
  T: 013-5345985 of 06-28131100

Reacties zijn gesloten.