De weekspecials van Eetcafé Het Eiland zijn er weer

Het is weer donderdag, dus de nieuwe weekspecials van Eetcafé Het Eiland worden weer gepresenteerd. Het zijn de laatste weekspecials voor carnaval die Maurits en de crew presenteren als aanvulling op de reguliere kaart. De weekspecials worden geserveerd tot en met donderdag 23 februari.

Carnaval op Het Eiland

Het vertrouwde Eetcafé Het Eiland wordt deze carnaval weer overspoeld met gezellige gasten die van 17:00 uur tot ‘s-avonds tot 21:00 uur gewoon lekker kunnen komen eten. De carnavalsspecials heb je voor € 11,00 maar gewoon à la carte kan ook. Maar na 21:00 uur gaan de stoelen aan de kant en is het weer ouderwets feest op het carnavalseiland.

Diverse DJ’s en speciale prijzen vanaf 21:00 uur

Niks is te dol bij Het Eiland dit jaar. Wat te denken van een biertje of een shotje voor € 1,00. Een wijntje is slechts € 1,50 en een mixdrankje kost je maar € 2,00. Dat is nog eens genieten, en zeker met de diverse DJ’s die bij Het Eiland zullen draaien. Maandagavond is het in ieder geval DJ Francois die achter de knoppen staat.

Haring & Spareribs

Woensdagavond ben je ook van harte welkom bij Het Eiland om vanaf 19:00 uur te komen genieten van de haring en de spareribs. Je bent van harte welkom!