Rent a Cop, BOA en Boswachter in de gemeente Goirle

Waar in de gemeente Goirle en Riel wilt u de politieagenten van Team Leijdal, de BOA’s van de gemeente Goirle en de boswachters zien? Herkent u het? ‘mensen rijden hier als idioten door de straat, de politie zou hier eens op snelheid moeten controleren!, ‘Hier zou de politie eens naar moeten kijken!’ of ‘Dit is nou echt iets voor de gemeente!’

Waar moeten wij zijn bij u in de buurt ? Waar in gemeente Goirle en of Riel. Meld het de politie!

8 juni 2017

Op donderdag 8 juni 2017 staan de boswachters en agenten van politieteam Leijdal en de BOA’s van de gemeente Goirle in bovenstaande gemeente extra aan u ter beschikking.

Politie en gemeente stellen namelijk die dag van 14.00 uur tot 22.00 uur meerdere collega’s aan u beschikbaar die deze dienst speciaal aandacht zullen besteden aan het probleem of het verzoek wat door u, op Facebook, is aangedragen.

Laat het, als reactie op dit bericht, weten waar de politieagent of de BOA naar moet kijken die dag.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ideeën !

Bij delen, de reacties graag geven op de Facebook pagina van Team Leijdal in verband met overzicht van de meldingen.

6 gedachten over “Rent a Cop, BOA en Boswachter in de gemeente Goirle

 • 1 juni 2017 om 11:23
  Permalink

  Goede morgen.

  De Sint Jorisstraat te goirle verdient wel wat extra aandacht. Dit is een doorgaande weg met veel zijwegen. In deze straat wordt vaak hard gereden en niet gekeken naar de zijwegen. Vooral ter plaatse van de speeltuin leidt dit soms tot gevaarlijke situaties.

  Dit doet zich meestal voor rond 17:00-18:00.

  Met vriendelijke groet.

  Richard van Dun

 • 1 juni 2017 om 13:05
  Permalink

  Hier in de Bergstraat . Ze rijden als gekken door de straat. We hebben meelijden met de gehandicapte als die over moeten steken. We zitten aan de overkant van het verpleeghuis , en zien het dagelijks gebeuren.

 • 1 juni 2017 om 16:07
  Permalink

  In het Grobbendonckpark zijn op het moment behoorlijke groepen hangjongeren aanwezig. Op zich niet heel storend, maar ze maken wel ontzettend veel troep en zo nu en dan zijn ze ’s avonds laat aan het voetballen. Niet erg genoeg om de politie voor te bellen, wel iets om in de gaten te houden en wellicht is dit voor jullie ook een goed moment om met ze in gesprek te gaan.

 • 1 juni 2017 om 16:42
  Permalink

  Graag snelheidscontrole op de Wittendijk (Max. 30 KM).

 • 2 juni 2017 om 19:15
  Permalink

  Beste Politie,

  Wat zouden wij, maar vooral onze kindjes van 8 en 6 blij zijn als jullie eens een keer bij ons voor de deur in Bergstraat zouden komen kijken. Zoveel mensen rijden daar echt als gekken! Het lijkt net alsof iedereen hier denkt dat hij/zijn al buiten de bebouwde kom rijdt. En dat is toch echt niet waar… ook al is de Bergstraat ter hoogte van ons huis recht en breed (asfalt nodigt denk ik ook uit?!) Ik durf de kindjes niet goed buiten te laten spelen. En oversteken naar het zwembad of zelf met ons gezin in/uit de auto stappen is ook altijd best even ‘een momentje’. Ik hoop jullie te zien op 8 juni. Koffie staat klaar!
  Fam vd Broek

 • 6 juni 2017 om 21:34
  Permalink

  In Riel op de Tilburgseweg (30 km-zone) wordt vaak te hard gereden. Met name vroeg in de ochtend en ’s avonds/’s nachts. In de spits is het vaak te druk om hard te kunnen rijden. Op die momenten worden regelmatig auto’s die wel 30-40 km/u rijden levensgevaarlijk ingehaald op de kruisingen Grashoek en Vonderstraat.

Reacties zijn gesloten.