Politie pakt onderweg naar aanhouding nog 2 verdachten op

Vannacht heeft de politie is samenwerking met de boswachter van Gorp en Roovert drie verdachten aangehouden. De politie had informatie dat er in een hotel in het buitengebied van de gemeente Goirle een gesignaleerde verdachte Tilburger verbleef. De verdachte man heeft veel antecedenten op het gebied van oplichting, diefstal en heling. Op weg naar het hotel werd een verdacht voertuig staande gehouden wat resulteerde in twee aanhoudingen.

Poolse Audi staande gehouden

Op weg naar het hotel kwam de politie in het bos een Poolse Audi tegen die met hoge snelheid reed. Een stopteken en zwaailicht en sirene waren nodig om de bestuurder te stoppen. De boswachter sprong meteen uit de politieauto om de bestuurder staande te houden. In het voertuig werden diverse inbrekerswerktuigen , zaklampen en handschoenen aangetroffen en de bestuurder bleek ook niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De twee inzittenden zijn door op aangehouden en het voertuig is in beslag genomen. Bij het doorzoeken van het voertuig werd nog meer gereedschap, koper, een tuinslang en lege jerrycans aangetroffen. Daarnaast bleken er blauwe (politie) zwaailichten in het voertuig te zijn ingebouwd.

3e aanhouding in hotel

Na de aanhouding van de twee Polen is de politie doorgegaan naar het hotel waar de Tilburger werd aangetroffen en aangehouden. Bij het binnentreden van zijn hotelkamer werd een geopende computer aangetroffen met daarop zaken die mogelijk te maken hebben met internet oplichting. De computer is in beslag genomen.

Foto: Politieteam Leijdal

2 gedachten over “Politie pakt onderweg naar aanhouding nog 2 verdachten op

  • 8 juni 2017 om 14:45
    Permalink

    goed bezig geweest , twee vliegen in een klap dat schiet dus op. Pluim voor de politei en boswachter.

  • 9 juni 2017 om 17:59
    Permalink

    Bedankt politie en Boswachter

Reacties zijn gesloten.