MidZomer Festival investeert fiks in programma

Topact: Michael Jackson Tributeband

Na het bezoek van Koning Willem-Alexander aan Tilburg dient de komst van een andere ‘King’ zich aan. Jawel, in Goirle. Op 17 juni heeft de organisatie van het MidZomer Festival een internationale topact vastgelegd: The Ultimate Michael Jackson Tribute. Maar ook op 16 juni tijdens Goirle Zingt en op 18 juni tijdens Triple B bruist en swingt het Kloosterplein.

The King of Pop

Vele fans uit Goirle en ver daarbuiten hebben zaterdagavond 17 juni al ‘geblocked’ in hun agenda. Want, wie wil er niet een avond genieten van alle hits van The King of Pop. Met zijn onweerstaanbare popsound en dansmoves veroverde Michael Jackson de wereld. De Engelse Ben Bowman bestudeert al jarenlang tot in detail iedere groove en danspas van Michael Jackson. Als leadzanger van Ben: a tribute to Michael Jackson heeft hij een negenkoppige band om zich heen verzameld met fantastische gitaristen, een drummer, toetsenisten, zangeressen en dansers. Kortom de Michael Jackson show uit het Verenigd Koninkrijk brengt het beste van het beste van Michael weer live terug op het podium.

‘Dit moet je zien’

“Een fikse investering maar een van de leden van onze organisatie heeft Ben: a tribute to Michael Jackson onlangs in een uitverkochte Effenaar Eindhoven gezien. Ze was er van overtuigd: ‘Goirle’ dit moet zien.” Fons van Dijck verwijst naar de site van het MidZomer Festival en naar die van de Michael Jackson Tribute Band. “Eenmaal de filmpjes gezien, zijn er geen twijfels meer. Daar moet je bij zijn.”

Hele weekend

Maar ook op vrijdagavond tijdens Goirle Zingt en op zondagmiddag tijdens Triple B swingt en beweegt het Kloosterplein. Goirle Zingt heeft een hoog ‘Toppers’-gehalte en het zondagmiddagprogramma omvat optredens van Peer de Graaf, twee bluesbands en de spelkaravaan van het EK voetbal voor vrouwen is aanwezig. Tevens kan worden deelgenomen aan de Dorpshap. www.midzomerfestivalgoirle.nl of volg de organisatie op Facebook. https://www.facebook.com/midzomerfestivalgoirle/