MidZomer Festival bruist: Gôolse Toppers, tributebands, blues en kinderactiviteiten

Drie dagen gratis MidZomer Festival

Het MidZomer Festival in Goirle staat ook dit jaar borg voor drie dagen muzikaal en ander entertainment. Voorzitter Fons van Dijck spreekt over gevestigde waarden, nieuwe en uitgebreide programmaonderdelen en veel kwaliteit. Afspraak: 16, 17 en 18 juni in het hart van Goirle.

Foto: Jules van Iperen fotografie

Zaterdagavond : Tribute Night

De kwaliteit waar naar hij verwijst schuilt onder meer in de topact op zaterdagavond. “Een fikse investering en een hoop geregel rondom maar dan heb je ook wat”, vat Van Dijck de komst van de Michael Jackson Tribute Show uit Londen samen. “Het is een act die al vele grote zalen in Europa heeft plat gespeeld en we hopen dat ze dat ook op het Kloosterplein in topvorm zijn. Om de Tribute-avond compleet te maken, vult Elvix and The Teddybears het voorprogramma in. “De werelden van de rock en pop/dance komen die avond samen op het prachtig uitgelichte podium op het Kloosterplein.”
(artikel gaat onder de foto verder)

Michael Jackson Tribute Show

Vrijdagavond: Goirle Zingt Dresscode: Bling-Bling!

Traditioneel opent het MidZomer Festival met Goirle Zingt. Tegende achtergrond van de Toppers-setting is het repertoire met zorg samengesteld. “Een balans tussen heerlijke meezingers en pakkende medleys”, lieten de Toppers van Goirle Roy van Gils, Mark van Amelsvoort en Bart Melis zich al ontvallen. “Het wordt ‘over de top’ en schroom niet om je outfitaan te passen aan het thema Bling-Bling.” Een serieuze oproep om de sfeer nog meer in de juiste stemming te brengen. Van Dijck geeft aan dat de opzet met de combinatie van harmonieën Oefening & Uitspanning Goirle, Muziek & Vriendschap Riel, Coverband Blast!, Popkoor ZO! en Vocal Sound onaangetast blijft. “Een vaste waarde waaraan je niet moet sleutelen.” Coverband Blast zorgt na afloop van het zingen voor een afterparty.
(artikel gaat onder de foto verder)
MidZomer Festival Toppers Goirle

Zondagmiddag, Triple B

Peer de Graafmachine

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Daarom wilde Van Dijck het contact met de basisschooljeugd niet zo maar loslaten. “Voor de kinderzangwedstrijd Sing Along Kids op zaterdagmiddag liep de belangstelling terug. We kiezen nu voor ‘Goal voor Gôôl. Een uitgebreid kinderprogramma op zondagmiddag. Zelfs de voetbaljeugd krijgt spel in de schoot geworpen door de aanwezigheid van de EK-Zone. In samenspraak met de entertainer Peer de Graaf en MainFrame is een gevarieerd gratis spelprogramma samengesteld waaraan de jongste- maar ook de basisschooljeugd veel plezier kan beleven. Er zijn zelfs prijzen te winnen.” De jeugd vermaakt zich vanaf 14.45 uur dan ongetwijfeld met een spellencircuit. Door middel van een stempelkaart kunnen de kinderen volgen of ze alle spelonderdelen van de EK Fanzone en Mainframe hebben doorlopen. Een voorbeeld van spellen zijn een quiz, een spandoek maken, kleuren en selfies maken. Na de start van het spellencircuit sluit Peer de Graafmachine muzikaal naadloos aan met een programma voor volwassenen. Van Dijck weet uit de voorbesprekingen dat ook de ouders/verzorgers van het zondagmiddagprogramma zullen genieten. Peer de Graafmachine beweegt zich met een knipoog tussen rock pop en smart, laten we zeggen: Bewogen, Bevlogen & Beestachtig wild! Daarna is het blues dat er klinkt: de Detonics en Robert Smith Bluesband. Dat zondagmiddag de naam Triple B meekrijgt kan de voorzitter wel uitleggen Buitenspelen, Bands en de derde  B van BBQ verzorgd door Keurslager Van Hest. www.midzomerfestivalgoirle.nl.

Programma MidZomer Festival Goirle, Kloosterplein, Toegang gratis

Vrijdag 16 juni

20.30-00.30 uur: Goirle Zingt

 • Harmonie Oefening & Uitspanning Goirle, Muziek & Vriendschap Riel, Coverband Blast, De Toppers van Goirle, Popkoor ZO!, Vocal Sound. Afterparty met Coverband Blast!

Zaterdag 17 juni

 • 20.30 – 00.30 uur Tribute Night
 • 20.30 uur: Elvix and TheTeddybears,
 • 22.00 uur The World’s No.1 Michael Jackson Tribute Show.

Zondag 18 juni

 • 14.00 – 19.00 uur: Triple B: Familiemiddag
 • 14.00 – 14.45 uur: Muzikaal kindertheater met Peer de Graaf
 • 14.45 uur: Start kinderspelen
 • 15.00 – 15.45 uur: Peer de Graafmachine
 • 15.30  uur: start dorpsbarbecue
 • 16.00 – 17.30 uur: Detonics
 • 17.30 uur: prijsuitreiking kinderspelen
 • 18.00 – 19.00 uur: Robert Smith Bluesband.

2 gedachten over “MidZomer Festival bruist: Gôolse Toppers, tributebands, blues en kinderactiviteiten

 • 13 juni 2017 om 13:08
  Permalink

  Door het niet nakomen van beloftes gemaakt door de gemeente kom je als ijssalon-exploiteur toch van een koude kermis thuis

  • 13 juni 2017 om 13:26
   Permalink

   Deze moest dus bij het stuk over ijssalon fratello

Reacties zijn gesloten.