Herinrichting Baronielaan – plannen ter inzage

De Baronielaan is verouderd. Daarom wordt de Baronielaan in 2018 opnieuw ingericht. Om de weg veiliger te maken wordt de maximumsnelheid van 50 km/u naar 30 km/u verlaagd. Daarvoor vervangen we het asfalt door betonklinkers, wordt de rijbaan smaller en komen er verkeersdrempels. Ook worden trottoirs en parkeervakken opgeknapt, worden er bomen gekapt, beplanting vernieuwd, verlichting vervangen en het riool gerepareerd.

Voorlopig Ontwerp ter inzage

Het college van B&W heeft het Voorlopig Ontwerp voor de herinrichting vastgesteld. Vanaf vrijdag 2 augustus ligt het ontwerp vijf weken ter inzage. Het ontwerp is te zien in de hal van het gemeentehuis van Goirle en te downloaden op de projectpagina van de Baronielaan op www.goirle.nl. Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Realisatie en Beheer, telefoon (013) 5310 676. Downloaden kan ook hier.

Inspraakprocedure

Wanneer u bezwaren heeft tegen het ontwerp kunt u een inspraakreactie indienen tot uiterlijk vrijdag 8 september 2017. Dit doet u door een e-mail of brief te sturen naar de gemeente Goirle, t.a.v. het college van B&W, onder vermelding van “Inspraakreactie VO Baronielaan, 2016-007940”. Gebruikt u hiervoor het e-mailadres info@goirle.nl of het postadres Postbus 17, 5050 AA Goirle. Uw inspraakreactie wordt vervolgens in behandeling genomen. Na afronding van de procedure ontvangt u een reactie.

Foto: Google ©

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *