Blues Jamsessie bij Ome Neeff

Op zondag 12 februari is er vanaf 15:00 uur weer een blues jam middag bij Ome Neeff in Goirle. De Robert Smith Bluesband is dan aanwezig en de entree is gratis!

Wat kunt u verwachten?

Traditional Bluesjam…..Samen musiceren zoals in de juke joints en clubs in Chicago. 99% Improviseren op de gegeven thema’s en de gevestigde BLUES en JAZZ standaards. Heb je zin om te zingen, en te spelen op wat voor instrument dan ook, Wel instrument meenemen, drums, keys en verstekers zijn aanwezig. Laat je meeslepen in de wereld van de blues. Wil je er gewoon bijzijn en met vrienden een drankje en genieten van pure muziek.

De Robert Smith Bluesband

Een groep muzikanten geformeerd rondom de persoon Robert Smith, Goirlenaar van geboorte, die zijn sporen in de blueswereld al vele malen heeft verdiend. Niet iedereen kan bijvoorbeeld zeggen dat hij ooit in zijn jonge jaren gejamd heeft met Janis Joplin. Verder hebben de bluesgrootheden, Jan Akkerman en Eelco Gelling regelmatig als gast deel uitgemaakt van de band.

De blues die door deze band gespeeld wordt, is de zogenaamde “old school Chicago Blues”. De kracht ligt in de improvisatie. Muziek moet namelijk met gevoel worden gemaakt en hoeft niet moeilijk te zijn.

Benieuwd naar deze blues middag?

Kom dan op zondag 12 februari naar Ome Neeff, Dorpsstraat 52A in Goirle. Aanvang: 15.00 uur en Iedereen is van harte welkom!