Agenda

Wat is er te doen in Goirle en Riel? Je vindt het in onze agenda. Ontbreekt jouw evenement laat het ons weten!

mrt
25
za
LOG Radio: Gôolse Kringen – Een uur literatuur (h)
mrt 25 @ 09:00 – 10:00
LOG Radio: Gôolse Kringen - Een uur literatuur (h) @ Lokale Omroep Goirle

(herhaling)

Goolse kringen (2e t/m laatste maandag van de maand) – Een uur literatuur (1e maandag van de maand)

Goolse Kringen wordt drie keer per maand op maandagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur live uitgezonden. In de Kring worden mensen uitgenodigd die in de afgelopen week in het nieuws kwamen. Het programma sluit aldus aan bij de actualiteit van het Goirlese leven. Meestal zijn er twee onderwerpen. Het programma begint met “nieuwtjes”: elke gast en elke presentator brengt iets in wat hem/haar opviel in het (Goirlese) nieuws, buiten het onderwerp dat aan de orde komt. Halverwege het programma is er een muzikale pauze als scheiding tussen de twee items.

Goolse Kringen begon in 1999. Het programma was slapend in 2003, 2004, 2005. In 2006 werd het programma weer wakker, en is het sindsdien gebleven.

De presentatoren zijn momenteel: Dimphie van Loon, Bernard Robben, Gerard de Groot en Ben Loonen. Redacteur/telefonist is Leonard M.H. Joosten. De techniek is in handen van Stefan Eikenaar.

Goolse kringen is het programma waar je de radio voor aanzet. Sinds 10 september 2016 is Goolse Kringen niet alleen te beluisteren, maar ook te bekijken (visual radio).

Luisteraars/kijkers hebben de mogelijkheid om tijdens de uitzending een vraag door te bellen.

Eerdere uitzendingen zijn te beluisteren via het toegankelijk archief van de LOG.

Gi Ga Goocheldag Goirle
mrt 25 @ 11:00 – 18:00
Gi Ga Goocheldag Goirle @ Cultureel Centrum jan van Besouw | Goirle | Noord-Brabant | Nederland

Goirle zal voor 1 dag de Goochelhoofdstad van Nederland zijn. Jong en oud zijn welkom op deze magische verrassingsdag in Cultureel Centrum Jan van Besouw.

Hou je van goochelen en verrassingen. Reserveer dan zéker deze dag. Dit mag je niet missen!

– Workshops goochelen en ballonnen voor jong en oud.

– Spetterende shows en surprise optredens van prijswinnende goochelaars.

– Wedstrijden voor de jeugd!

– Magic Live! in de Foyer

– Star Lecture voor goochelaars

– Verwacht: optredens en stands van circusscholen.

– Goochelbeurs met professionele goochelwinkels.

LOG Radio: New Country (h)
mrt 25 @ 13:00 – 14:00
LOG Radio: New Country (h) @ Lokale Omroep Goirle

(Herhaling)

NEW COUNTRY loopt al vanaf 1991 bij de LOG en behandelt de hedendaagse country music in de breedste zin van het woord. In 2011 is het programma door de Dutch Country Music Association (DCMA) verkozen tot “Radioprogramma van het Jaar”. Uitzending is op de zondagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur en er is een herhaling op de maandag van 12.00 tot 13.00 uur.

Al vanaf de eerste uitzending is de samenstelling en de presentatie in handen van Johan Lemmers. De nadruk in het programma ligt op de nieuwe country music uit de Verenigde Staten, waarvoor gebruik wordt gemaakt van de CDX Service van de Country Music Association aldaar. Uiteraard komen ook nieuwe CD’s en singles aan bod maar er is ook aandacht voor de country music uit Europa, Canada en Australië..
Nederlandse producties worden natuurlijk niet vergeten, vooropgesteld dat deze voldoen aan de kwaliteitseisen die door New Country worden gehanteerd.

Af en toe zijn er uitstapjes naar de country uit de jaren ‘50 en ‘60 of de Blue Grass. En soms is er aandacht voor een “special event”, zoals de verkiezingen van de CMA Awards (Amerika) en de DCMA Awards (Nederland) of een festival in de directe omgeving. De gekozen songs zijn uiteraard dansbaar maar New Country is niet specifiek een “line-dance” programma.

Country Music van nu is niet (meer) te vergelijken met de country van een jaar of vijftig geleden, de muziek leunt steeds meer aan tegen de pop en rock maar New Country probeert toch zoveel mogelijk DIE songs te laten horen waar nog een duidelijke country-feel in zit. Ook de stroming “Americana” komt aan bod, denk hierbij aan de Nederlandse “Common Linnets”…
Gelukkig zijn er nog steeds artiesten, ook van de jonge generatie, die zich met de zg. “roots country” bezig houden, de echte traditionele country music.

LOG Radio: Eucharistieviering kerk Sint Jan
mrt 25 @ 18:30 – 19:30
LOG Radio: Eucharistieviering kerk Sint Jan @ Lokale Omroep Goirle

Rechtstreekse uitzending van de Eucharistieviering vanuit de kerk Sint Jan in Goirle

LOG Radio: DJimmy show
mrt 25 @ 21:00 – 22:00
LOG Radio: DJimmy show @ Lokale Omroep Goirle

The DJimmy show is een dance mix van een uur elke zaterdag van 21:00 tot 22:00 uur op LOG Radio. Deze mix wordt gemaakt door Jimmy Spijkers (DJimmy). Jimmy is de jongste medewerker van de LOG. Tune elke zaterdag om 21:00 uur in op LOG Radio om de laatste nieuwe dance muziek te horen!

That’s Live bij Café d’n Brands / Broeder Liplap
mrt 25 @ 21:00
That’s Live bij Café d’n Brands / Broeder Liplap @ Broeder Liplap | Goirle | Noord-Brabant | Nederland

Op zaterdag 25 maart staat er weer een geweldig optreden van een topband op het programma bij Café d’n BrandsBroeder Liplap. Succes voor weer een fantastisch avondje uit is gegarandeerd want de formidabele coverband That’s Live geeft weer een daverend concert. Daar moet je dus eigenlijk bij zijn.

Dak er af

That’s Live maakt al jaren menig feestje tot een hoogtepunt. That’s Live zal dus ook 25 maart weer het dak van D’n Brands en Broeder Liplap gaan blazen. Het tomeloze enthousiasme van deze band brengen zij als geen ander over op het publiek. Voor de vaste schare fans is het bijna vanzelfsprekend om hier bij te zijn en er een geweldige avond van te maken! Dus heb je zin in een feestje? Omcirkel 25 maart 2017 dan maar vast in je agenda voor een gegarandeerde topavond!

mrt
26
zo
Vogelbeurs Riel
mrt 26 @ 08:00 – 11:30
Vogelbeurs Riel @ De Leybron | Riel | Noord-Brabant | Nederland

Zondag 26 maart organiseert vogelvereniging weer de maandelijkse vogelbeurs.

De beurs wordt gehouden in ontmoetingscentrum De Leybron dorpsplein 20 te Riel. De beurs is geopend van 8.00 tot 11.30 uur. Op deze beurs hopen wij dat er weer een grote verscheidenheid aan vogels aanwezig zal zijn zoals, kanarie’s, grote en kleine parkieten. tropen en Europese cultuurvogels. Misschien is er wel de vogel waar U al geruime tijd naar op zoek bent. Ook als U vogels wenst aan te bieden bent U welkom ,hieraan zitten buiten de entree geen extra kosten aan verbonden. Ook zullen er op de beurs diverse vogelbenodigdheden aanwezig zijn zoals, zaden, nestkastjes en broedblokken, nestmateriaal enz. Wij hopen U op de beurs te mogen begroeten. Het Bestuur Vogelvereniging Riel

LOG Radio: Eucharistieviering kerk Sint Jan
mrt 26 @ 10:00 – 11:00
LOG Radio: Eucharistieviering kerk Sint Jan @ Lokale Omroep Goirle

Rechtstreekse uitzending van de Eucharistieviering vanuit de kerk Sint Jan in Goirle

LOG Radio: Zondag met Timo
mrt 26 @ 12:00 – 13:00
LOG Radio: Zondag met Timo @ Lokale Omroep Goirle

Elke week bespreek ik de laatste actualiteiten, heb ik het met Sarah over het laatste filmnieuws, blikken we terug op LOG-in en hoor je de muziek van nu en van toen. Wakker worden op je zondag met Timo de Bresser!

45+ Dansmiddag bij Ome Neeff
mrt 26 @ 14:00 – 18:00
45+ Dansmiddag bij Ome Neeff @ Ome Neeff | Goirle | Noord-Brabant | Nederland

Ome Neeff organiseert het hele jaar door 45+ dansmiddagen met muziek van DJ Rocco en DJ Berry. De zaal gaat open om 13.15 uur. De dansmiddag vangt aan vanaf 14.00 en deze duurt tot 18.00 uur.

De entree bedraagt 2,- euro.

error: Content is protected !!